Tornar

Proveïdors i Col·laboradors
 
Sole Diesel  

A conseqüència d’una entrevista amb el seu gerent el Sr. Enric Solé i Matas a l'estand del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, aquesta empresa es va convertir en el proveïdor del motor del “Ciutat de Vic”. Tot s’ha de dir que volia un motor Solé Diesel pel meu vaixell atès que ja havia gaudit de les seves prestacions en embarcacions anteriors i estava decidit a que el darrer també fos un dels seus motors per la seva qualitat i garantia. Són motor molt fiables, simples i amb un preu molt ajustat. També s’ha de dir que el recanvi és molt assequible i fàcil de trobar, sense comptar amb el satisfactori servei d’assessorament de l'empresa.

El meu reconeixement i apreci a Toni Pajuelo, del servei post venda, pel seu ajut tècnic, paciència i voluntat. A Mònica Lorenzo per la seva lluita en defensa dels valors més significatius d'aquesta empresa, producte, servei i qualitat humana.

Estic molt satisfet de gaudir novament d’un motor Solé Diesel, concretament és un SN-110, de 103 cv., diesel. 3153 cc i 3600 rpm., amb una reducció de 2,5:1.

 

     

vetus  

Del producte Vetus haig de dir que per la meva experiència és el millor del mercat en quan a la seva relació qualitat/preu, reconec que sempre que n’he fet servir en embarcacions anteriors m’ha anat molt bé, recomanable per la seva durabilitat, resistència, prestacions i qualitat general.

Vetus va resultar proveïdor del projecte “Ciutat de Vic” a través de l’associació Acare i els seus tractes envers als associats han estat molt favorables.

Haig de fer esment d’un dels seus empleats a la distribuïdora de Sant Quirze del Vallès, a Barcelona, el Sr. Josep Asensio, pels seus valors personals i professionals, és un gran expert dels productes nàutics que subministra i sempre preocupat pels interessos dels seus clients, la veritat és que és un plaer tractar-lo i el recomano a tots aquells que necessitin un assessor o tècnic de confiança.

     
Nicrotec  

Empresa altament especialitzada en material relacionat amb la soldadura de qualsevol tipus. El material subministrat pel projecte “Ciutat de Vic” ha estat seleccionat especialment pel seu personal, atès les característiques determinades pel qual es tenia que fer servir.

També s’ha de valorar el tracte que aquesta empresa ofereix als constructors amateurs amb que no he estat l’únic afavorit, conec altres precedents tots satisfactoris..

Com a persona de contacte de l’empresa he gaudit del servei, consell i experiència del Sr. Sema, molt bon professional com també bon amant i expert en navegació a vela. Gràcies Sema.

     
Acastimar  

Guardo un entranyable record d’aquesta empresa a través del seu representant Lluís Servent, gran professional i navegant. Recordo quan li vaig comentar el inici del meu projecte i com immediatament i sense cap dubte va respondre oferint la seva col·laboració. Em consta també que col·labora amb l’Associació de Constructors Amateurs i Rehabilitadors d’Embarcacions, ACARE.

Acastimar és empresa especialista en l’assessorament i instal·lació de xarxes elèctriques per vaixells, frigorífics i congeladors, aire condicionat nàutic, diferents tipus d’electrodomèstics per a nàutica, a més de molts altres productes interessants i importants envers la navegació esportiva.

     
Pasema  

Aquesta empresa de serveis amb raó social a Vic, amb un ventall molt ampli de productes de tipus professional i per a l'aficionat, tenen de tot. És l’empresa que em subministra tots els accessoris i consumibles que necessito per la construcció. S’ha de dir que sempre s’han mostrats interessat en el meu projecte i valoro molt el tracte rebut com a client diguem especial.

     
 

El tema "ànodes" es un assumpte molt delicat i tècnic amb el qual no s’ha d’anar lleuger o a tractar per sobre, doncs està en joc la vida del vaixell i per tant també la nostra. Crec que vaig fer el més adient al recórrer als millors en aquesta matèria Zinetti, els quals m’han mostrat en tot moment que són això, els millors, em refereixo al tracte més correcte, dedicat i interessat pel meu projecte, per part del Sr. Ignacio Pérez-Fuentes del departament comercial i amb l’assessorament tècnic més professional i entusiasta de tot un gran expert, el Sr. Oscar Rodríguez de l’àrea tècnica. Vull destacar també la seva extensa gama de productes i a quins preus.

Així doncs puc dir que em sento totalment agraït per la seva voluntat, interès i coneixements, que m’han fet sentir més que un client, un amic. Moltes gràcies per tot.

Zineti

 

 

Fa anys que conec i tracto amb Cadenote i els seus gerents Miguel i Beatriz, on vaig descubrir a uns professionals fantàstics i una empresa de serveis nàutics EXCEL·LENT, escola de vela, tallers, veleria, jarcia creuers, regata i vela lleugera, xàrter i venda d'embarcacions, no se'ls pot demanar més atès ho fan tot i molt be. Espero seguir comptant amb vosaltres com fins ara, sou genials persones i de gran ajuda professional. Moltes gràcies amics.

     
     

Hola de